sidearea-image
Motor bedrijf in de polders van Utrecht.
In onze showroom kunt u een huiselijke sfeer verwachten. Dus daarom bent u altijd welkom ook alleen voor een kopje koffie.

Dorp 50, 3415 PG Polsbroek

+31 (0) 6 47461864

+31 (0) 182 60 35 93

info@blue-bull.nl

KVK: 56614594

BTW Nr: 8522161051301

Volg ons op

Facebook

Instagram

 

Service

Blue Bull voor al uw onderhoud en reparaties aan uw motor. Van een kleine beurt tot een volledige revisie van uw blok.
GARAGE INFORMATIE
Onderhoud & Reparaties

Bij ons kunt u terecht voor service en onderhoud van uw motor. Professionele goed opgeleide monteurs met liefde voor het vak en motoren zorgen ervoor dat u veilig de weg op kunt.

Tuning

Wij kunnen u van dienst zijn op het vlak van tuning van uw motor. Dit bijvoorbeeld als u problemen heeft bij de afstelling van uw motor. Neem contact met ons op, wij informeren u graag over onze Tuning en wat voor mogelijkheden wij hebben om dit goed voor u uit te kunnen voeren.

Banden service

De motorband is op jouw motor afgestemd, de juiste bandenkeuze vergt dan ook de nodige kennis en ervaring. Bij Blue Bull krijgt u de juiste set banden en de daarbij behorende vakmanschap

Restauratie

Restaureren van uw motor is specialistenwerk, in onze werkplaats hebben we deze specialisten rondlopen. Om een goede inschatting te maken van uw restauratie is het van belang om eerst een intakegesprek te voeren. Daarna kunnen we samen met u een stappenplan maken voor de restauratie.

Onderdelen

Wij zijn dealer voor motoronderdelen van diverse merken. Wij nodigen u uit om eens rond te kijken in onze webshop of in onze showroom.

Verhuur

Het huren en verhuren van motoren is een van de diverse mogelijkheden bij Blue Bull, u kunt bij ons terecht voor het huren van een motor voor een geweldige trip in de omgeving.

Haal en breng service

Op het moment dat u schade aan uw motor heeft en wij dit voor u mogen herstellen, komt het niet altijd gelegen om onze vestiging te bereiken. In sommige schadegevallen is het zelfs onverantwoord of verboden om nog met het beschadigde voertuig over de openbare weg te rijden. Blue Bull bied u haal- en brengservice. Hierdoor hoeft u nooit met een beschadigd en/of onveilig voertuig over straat. In overleg is het tevens mogelijk om uw voertuig op een alternatieve locatie op te laten halen.

OVER ONS

Bij Blue Bull is alles onder een dak op het gebied van Harley Davidson en café racer.
We hebben een ruime collectie Harley Davidson in onze nieuwe showroom staan. Wij hebben een moderne werkplaats waar u terecht kunt voor onderhoud en reparaties. Doordat wij dealer zijn van verschillende after-market leveranciers kunnen wij uw motor volledig naar wens customizen
Ook voor café racer bent u ook bij ons op het juiste adres.

SERVICE

Wij bieden service voor de volgende zaken: RDW Keuringen, Stalling, Werkplaats, Restauratie, Advies, Verhuur, Banden service, Onderdelen, Tuning, Haal en breng service, verbouwen van de motor, zoekopdrachten en uiteraard onderhoud en reparatie. Wij zijn trots op onze professioneel ingerichte werkplaats waar onze monteurs met veel passie en kennis hun beroep uitoefenen.

CONTACT

Bij Blue Bull kunt u terecht voor al het onderhoud en reparaties aan uw motor; van kleine beurt tot volledige revisie van uw blok. In onze professionele en goed uitgeruste werkplaats zorgen wij ervoor dat uw motor al het nodige onderhoud krijgt tegen een gunstige en eerlijke prijs. Heeft u problemen met uw motor? Kom bij ons langs voor een vrijblijvende diagnose. Kom bij bij ons langs op locatie, neem contact met ons op of maak een afspraak. Wij staan u graag te woord en geven u een eerlijk en professioneel advies.

Open chat
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?