OVER BLUE BULL

Bij Blue Bull is alles onder een dak op het gebied van Harley Davidson en café racer.
We hebben een ruime collectie Harley Davidson in onze nieuwe showroom staan. Wij hebben een moderne werkplaats waar u terecht kunt voor onderhoud en reparaties. Doordat wij dealer zijn van verschillende after-market leveranciers kunnen wij uw motor volledig naar wens customizen
Ook voor een caféracer bent u ook bij ons op het juiste adres.

SERVICE

Wij bieden service voor de volgende zaken: RDW Keuringen, Stalling, Werkplaats, Restauratie, Advies, Verhuur, Banden service, Onderdelen, Tuning, Haal en breng service, verbouwen van de motor, zoekopdrachten en uiteraard onderhoud en reparatie. Wij zijn trots op onze professioneel ingerichte werkplaats waar onze monteurs met veel passie en kennis hun beroep uitoefenen.

ONDERHOUD & REPARATIES

Bij ons kunt u terecht voor service en onderhoud van uw motor. Professionele goed opgeleide monteurs met liefde voor het vak en motoren zorgen ervoor dat u veilig de weg op kunt.

TUNING

BANDEN SERVICE

RESTAURATIE

ONDERDELEN

Wij zijn dealer voor motoronderdelen van diverse merken. Wij nodigen u uit om eens rond te kijken in onze webshop of in onze showroom.

VERHUUR

Het huren en verhuren van motoren is een van de diverse mogelijkheden bij Blue Bull, u kunt bij ons terecht voor het huren van een motor voor een geweldige trip in de omgeving.

HAAL EN BRENG SERVICE

COMPLETE WEBSHOP

BEKIJK ONZE ONLINE SHOP!

MET EEN UITGEBREID
ASSORTIMENT

Ons team

Bij Blue Bull kunt u terecht voor al het onderhoud en reparaties aan uw motor; van kleine beurt tot volledige revisie van uw blok. In onze professionele en goed uitgeruste werkplaats zorgen wij ervoor dat uw motor al het nodige onderhoud krijgt tegen een gunstige en eerlijke prijs. Heeft u problemen met uw motor? Kom bij ons langs voor een vrijblijvende diagnose. Kom bij ons langs op locatie, neem contact met ons op of maak een afspraak. Wij staan u graag te woord en geven u een eerlijk en professioneel advies.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN AANBIEDINGEN EN NIEUWTJES

NIEUWSBRIEF

CONTACT

Blue Bull BV
Dorp 50
3415 PG Polsbroek

Mobiel: +31(0) 6 47461864
Telefoon: +31(0) 182 60 35 93
Email: info@blue-bull.nl

 

 

 

OPENINGSTIJDEN

Maandag op afspraak
Dinsdag 09.00 – 18.00
Woensdag 09.00 – 18.00
Donderdag ** 09.00 – 20.00
Vrijdag ** 09.00 – 20.00
Zaterdag 09.00 – 17.00


** koopavond  tot 20.00 uur.

* November, December, Januari en Februari geen koopavond.

INFORMATIE

Werkplaatsafspraak maken

Klantenservice

Retourneren en ruilen

Support

 

 

 

 

Algemene voorwaarden en privacy policy | KVK 56614594 | BTW Nr 8522161051301

Copyright 2024 Idesignforyou.nl

X
To top