sidearea-image
Motor bedrijf in de polders van Utrecht.
In onze showroom kunt u een huiselijke sfeer verwachten. Dus daarom bent u altijd welkom ook alleen voor een kopje koffie.

Dorp 50, 3415 PG Polsbroek

+31 (0) 6 47461864

+31 (0) 182 60 35 93

info@blue-bull.nl

KVK: 56614594

BTW Nr: 8522161051301

Volg ons op

Facebook

Instagram

 

Media

Denkt u er over na om een Harley Davidson of café racer aan te schaffen en u weet nog niet welk model, of wilt u gewoon lekker toeren voor plezier dan bent u bij ons op het juiste adres.
ONZE SHOWROOM

Alles onder een dak

Bij Blue Bull kunt u terecht voor al het onderhoud en reparaties aan uw chopper. Wij beschikken over een ruime en volledig uitgeruste werkplaats.

Ook voor de aanschaf van onderdelen en accessoires bent u bij ons welkom. Heeft u niet de mogelijkheid, tijd of kennis om uw accessoires te monteren? Dan doen wij dat uiteraard graag voor u!

Dus bent u op zoek naar een betrouwbare motorwinkel in de regio van Utrecht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Naast Harley Davidsons en andere choppers doen wij ook reparaties en onderhoud aan andere motoren en merken. Informeer wel eerst even naar de mogelijkheden!

CAFE RACERS EN CHOPPERS

CAFÉRACER

Een caféracer is een standaard motor die is omgebouwd tot sportmodel. De café racers zijn ontstaan in de tijd dat er nog nauwelijks sportieve uitvoeringen waren. Mensen gingen zelf aan hun motor sleutelen en onderdelen werden vervangen om hem sportiever te maken.

CHOPPER

Een chopper was oorspronkelijk een motorfiets waarvan alle niet vitale onderdelen afgesloopt (to chop = hakken) waren. Meestal waren dit motoren van het merk Harley-Davidson. Men sloopte er alles af dat niet voor het rijden nodig was. Hier komt de term chopper (to chop: hakken, afhakken, slopen) vandaan. De motoren werden in de loop van de tijd door de berijders naar eigen wens en smaak aangepast, maar waren meestal wel sober van uiterlijk. In de loop der jaren is het merk Harley Davidson synoniem geworden voor choppers en chopperbouw.

HARLEY DAVIDSONS

GOEDGESCHOOLDE MOTORMONTEURS

In onze werkplaats voeren onze goedgeschoolde monteurs alle soorten onderhoud en reparatie uit. Of het nu gaat om schadereparatie, klein- of groot onderhoud, schadetaxatie of gewoon een zomer- of wintercheck; we kunnen het allemaal in Polsbroek!

JARENLANGE ERVARING

Zet vakbekwame motortechnici en de modernste apparatuur bij elkaar en je weet dat het altijd goed komt met je motor. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring en weten raad met elke klus. Bij Blue Bull kun je terecht voor klein onderhoud, groot onderhoud, bandenservice, schadetaxatie, schadereparatie en verschillende motorchecks.

Open chat
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?