sidearea-image
Motor bedrijf in de polders van Utrecht.
In onze showroom kunt u een huiselijke sfeer verwachten. Dus daarom bent u altijd welkom ook alleen voor een kopje koffie.

Dorp 50, 3415 PG Polsbroek

+31 (0) 6 47461864

+31 (0) 182 60 35 93

info@blue-bull.nl

KVK: 56614594

BTW Nr: 8522161051301

Volg ons op

Facebook

Instagram

 

Leuke cadeautjes te koop

Denkt u er over na om een Harley Davidson of café racer aan te schaffen en u weet nog niet welk model, of wilt u gewoon lekker toeren voor plezier dan bent u bij ons op het juiste adres.

Leuke cadeautjes te koop

Op zoek naar een leuk cadeau?

Ook bij blue Bull B.V. hebben wij leuke cadeautjes te koop, mocht nog niks hebben voor sinterklaas of voor de kerst dan weten wij wel raad.

U kunt natuurlijk ook gewoon een cadeaubon cadeau geven. Ken je een motorrijder die binnenkort jarig is of zoek je een cadeau voor de feestdagen? Met een motorcadeau maak je hem of haar zeker blij.

Als je nog niet precies weet wat je moet kopen voor iemand kan je hieronder ook inspiratie opdoen voor een leuk cadeau. Ben je zelf geen motorrijder en weet je niet precies wat leuk is om te geven?

Neem dan gerust contact met ons op zodat we met je mee kunnen denken. Motorcadeaus komen in de vorm van simpele sleutelhangers tot motorhandschoenen. Een motorcadeau er is voor jong en oud en voor elk type motorrijder.

Neem contact op
Open chat
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?