sidearea-image
Motor bedrijf in de polders van Utrecht.
In onze showroom kunt u een huiselijke sfeer verwachten. Dus daarom bent u altijd welkom ook alleen voor een kopje koffie.

Dorp 50, 3415 PG Polsbroek

+31 (0) 6 47461864

+31 (0) 182 60 35 93

info@blue-bull.nl

KVK: 56614594

BTW Nr: 8522161051301

Volg ons op

Facebook

Instagram

 

Custombike Show

Denkt u er over na om een Harley Davidson of café racer aan te schaffen en u weet nog niet welk model, of wilt u gewoon lekker toeren voor plezier dan bent u bij ons op het juiste adres.

Custombike Show

'S werelds grootste herbouwde motorfietstentoonstelling

In het eerste weekend van december wordt de CUSTOMBIKE SHOW voor de 15e keer gevierd. Nogmaals, customizers en motorgekke mensen van over de hele wereld zullen elkaar ontmoeten in Bad Salzuflen, Oost-Westfalen, van 6 tot 8 december 2019.

Er zijn meer dan 1.000 gerenoveerde machines te bewonderen in vier tentoonstellingshallen en meer dan 300 bedrijven presenteren alles met betrekking tot de aanpassing van motorfietsen op een tentoonstellingsruimte van 28.000 vierkante meter.

De finale van het internationale Duitse kampioenschap in het bouwen van aangepaste fietsen zal spectaculair zijn, met meer dan 300 deelnemers die strijden om titels en trofeeën in 18 categorieën met hun unieke fietsen.

De speciale tentoonstelling »Halbstark«, die is gewijd aan zijn eigen tentoonstellingsruimte, zal ook voor opschudding zorgen. Kreidler, Hercules, Puch en Zündapp waren de namen van de letters, die talloze kinderdagverblijven sierden. Zelfs vandaag de dag is een ratelende Reng-Deng-Deng in het oor of een snufje tweetaktolie in de lucht voldoende om je knie-diep door roze nostalgie te waden.

Grillig, wenselijk, dromerig zal daar worden getoond, evenals zeldzaam, individueel en onbereikbaar, altijd op twee wielen, altijd met 50 kubieke en altijd met nostalgische tranen in het knoopsgat.

Het ondersteunende programma staat garant voor het beste in entertainment: in het tatoeagegebied is er kleur onder de huid, de keuze van het tattoo-sterretje, muzikale begeleiding door Rocco Recycle en de klifshow met baanbrekende manoeuvres. Andere attracties zoals bodypainting-demonstraties, de keuze van Miss CUSTOMBIKE, motorpremières, tal van aangepaste fietspresentaties en veel completer het gevarieerde showprogramma.

Neem contact op
Open chat
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?